Легенда на Панатинайкос: Очаквах много повече от Бербатов


Легенда на Панатинайкос: Очаквах много повече от Бербатов

972 0

Голмайстор номер едно на Панатинайкос за всички времена - Кщищов Важиха, сподели, че е разочарован от представянето на Димитър Бербатов с фланелката на ПАОК до момента.

"Очаквах много повече от Бербатов", заяви една от чуждестранните звезди в гръцкия футбол. Той говори преди днешния сблъсък между "детелините" и ПАОК в първенството.

"Бербатов е голямо име. Вижда се, че има нужда от още време, за да се адаптира. При всички положения тимът му ще извлече голяма полза от него. Надявам се да го видя как бележи", допълни легендарният поляк, цитиран от "sport metropolis 95.5".

Важиха посочи себе си за по-добър футболист от българина, като даде и своята прогноза за дербито:

"Миналата година спечелихме два пъти, но сега очаквам равенство - 1:1. Ние имаме леко предимство заради факта, че ПАОК игра в Европа и ще има умора в тях, но те си остават труден противник за всеки отбор", отбеляза Важиха.

Сблъсъкът е на стадион "Тумба" тази вечер от 19,30 часа и ще бъде предаван пряко по БНТ HD. Очаква се Бербатов да е титуляр за ПАОК.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

В момента тимът на българина е пети във временното класиране, а Панатинайкос е втори. Разликата между двата тима е седем точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички