Монако реже заплатата на Бербо при нов контракт


Монако реже заплатата на Бербо при нов контракт

1608 0

Димитър Бербатов продължава да води преговори за нов договор с Монако. Настоящият контракт на звездата с тима от княжеството изтича след края на сезона, но желанието и на двете страни е той да бъде продължен с още една година.

Към момента има леки разминавания в преговорите между Бербо и ръководството в лицето на президента Дмитрий Риболовлев и заместника му Вадим Василев. Шефовете на клуба предлагат по-малка заплата на Митко, който по неофициална информация в момента прибира по 120 000 евро на седмица, преди да плати данъците.

Новото предложение от страна на Монако е с 10% по-ниско предвид напредналата възраст на Бербо, който вече навърши 34 години, пише "България Днес". От своя страна нападателят и мениджърът му Емил Данчев са склонни да приемат офертата, но при положение че в контракта са заложени различни бонуси. Бербатов настоява да получава премии при определен брой изиграни мачове, както и при отбелязани голове. Този сезон Митко отново е водещият стрелец на отбора, като има 7 попадения в първенството и по едно в Шампионската лига и Купата на лигата на Франция.

Заключителните преговори за нов договор ще започнат след мача с Арсенал във вторник. Монако е на крачка от класиране на четвъртфиналите в Шампионската лига след успеха с 3:1 в първия двубой в Лондон.

"Митко, както знаете, води преговори с президента на Монако за евентуално продължаване на своя договор - заяви преди дни мениджърът Емил Данчев. - Не съм чувал от него на този етап да иска да се връща в Англия. Класиране на Монако на четвъртфинал ще ускори развръзката по договора."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички