На Острова: Продават Бербатов до дни?


На Острова: Продават Бербатов до дни?

1964 0

Въпреки че Димитър Бербатов се превърна в голмайстор №1 на Монако за 2014 година и беше обявен за най-добър играч на тима от феновете, ръководството на тима планира да го продаде още до края на зимния трансферен прозорец.

Според информация на "Daily Mail", тимът от Княжеството няма намерение да задържи нападателя, за да даде шанс на по-младите играчи в предни позиции, като ще се опита да го продаде, за да "избие" част от заплатите на българина, който взима над 100 хиляди паунда седмично в тима.

Източниците на авторитетната английска медия не споменават отбора, който се интересува от Бербатов, но той е базиран в Лондон, като предложението, което е прието от Монако, е на стойност 1.5 милиона евро.

Както е известно, Лондон е любимата дестинация на голмайстор №1 в историята на българския национален отбор, като той игра за Тотнъм и Фулъм. Именно в Тотнъм бяха едни най-силните години на Берба в Премиършип, а "шпорите" са считан за основен фаворит за подписа на българина.

Предложението към Бербатов е за 70 хиляди паунда седмично, а договорът е за 1.5 години. Очаква се до дни да има развитие по темата.

Днес Монако се класира за осминафиналите за Купата на Франция след победа с 2:0 над Евиан Тонон Гаяр. Бербатов не беше в групата на тима за двубоя.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички