Напълно съм здрав и отново печеля, радва се Стилиян


Напълно съм здрав и отново печеля, радва се Стилиян

1390 0

Здрав съм напълно, похвали се Стилиян Петров пред "Мирър". Той говори за тежкия период на лечение от левкимия и спечелената купа с аматьорския Уичъл Уондърърс.

"Направиха последния тест на костния мозък. Всичко е наред. Беше много труден път до тук, но вече имам за какво да се смея и този трофей много ме радва. Сега съм като малко дете, което се радва на първата си титла", сподели бившият национал.

"Най-малкият ми син Кристиян ме трогна, като ми каза: "Татко, това е първия трофей, който те виждам да вдигаш!". Той беше много малък, когато печелех преди и не разбираше, но сега е по-голям и двамата заедно се радваме, смеем се и се забавляваме", разкри Стилиян.

Той каза още, че това отличие ще го сложи до купата на УЕФА, която спечели със Селтик.

"Всеки медал за мен е важен. Затова този с Уичъл ще седи до този със Селтик. Той е безценен за мен, защото има съвсем различно значение. Мнозина ще си помислят, че съм луд, но това е знак. След лечението ми много хора казваха, че няма да играя повече. Но ето, аз съм тук, играя, печеля и се забавлявам. Пак съм до семейството си и успях да остана 90 минути на терена. Когато започнах с Уичъл, казах на момчетата, че ще стана по-добър и здрав и това наистина се случи. Затова се радвам толкова на тази купа", сподели още Стенли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички