Пламен Андреев обеща: Очаквайте да играя с цялото си сърце за Фейенорд


Пламен Андреев обеща: Очаквайте да играя с цялото си сърце за Фейенорд
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

18 0

Бившият вече вратар на Левски - Пламен Андреев, сподели емоциите, които го вълнуват, след трансфера си във Фейенорд. 19-годишният футболист подписа до лятото на 2029 година и ще играе с номер 21 на гърба.

"Виждам трансфера като награда"

"Изключително съм щастлив от този трансфер и съм мотивиран да успея тук. Доверието, което клубът има в мен, означава много. Нещата се развиха бързо през последните години и виждам трансфера като награда. Очаквам с нетърпение да продължа развитието си като човек и вратар и да успея в този страхотен, голям клуб", започна тийнейджърът.

Вратарят иска да стане шампион с Фейенорд

"Голяма стъпка за мен и българския футбол"

"Това е голяма стъпка напред за мен и за българския футбол, защото трансфер от Левски във Фейенорд е невероятно. Отборът има Шампионска лига от 1970 година, спечелиха Купата миналата година и Ередивизи преди две години.

Искам да се развия тук. С добри тренировки, с добро хранене, с добро спане всичко ще бъде по-добро. Не знам какво да очаквам, за първи път ще играя извън България, всичко е перфектно засега, това е голям град като София", продължи той.

Баща му се разплакал, когато научил за интереса

"Когато казах на семейството ми за интереса, баща ми се разплака, майка ми беше много щастлива. Те искат аз да съм щастлив, аз исках това да стане. Първата ми цел е да съм шампион с Фейенорд. Тук съм, очаквайте да играя с цялото си сърце", обеща Андреев. А ето какво очаква Андреев, ако не е титуляр в мъжкия тим. 

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички