Стенли помогна за разгром на Уичъл


Стенли помогна за разгром на Уичъл

1049 0

Уичъл Уондърърс записа нова победа с 5:0 над Уотър Ортън Юнайтед в неделната лига на Централен Уилкиршайр. Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров този път пропусна да се разпише, но даде три голови паса на съотборниците си.

С успеха Уичъл окупира третото място в класирането, като изостава на 6 точки от Сътън Таун Ветс и Астън Манър Олд Бойс, но има цели 3 мача по-малко.

Всичко в битката за титлата може да се реши още идващата седмица. Във вторник на осветление е мачът със Сътън Таун Ветс. В неделя е вторият финал за купа, като Уичъл се изправя за тази на интерлигата срещу Моника Олд Старс. И след това е битката с Астън Манър.

"Амбицията ни е да спечелим всичко", заяви Стилиян след победата, цитиран от "24 часа".

Тимът му вече взе купата на лигата след категоричен успех над Астън Манър. Проблемът е в претрупаната програма, която се получи заради многото отложени мачове през зимата. Заради това ветераните трябва да играят по програма с две срещи на седмица, което не се прави дори в българската „А" група.

През май Стилиян трябва да се прибере в България за европейското за юноши, на което е патрон.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички