Карло Анчелоти коментира по странен начин претенциите на Байерн Мюнхен


Карло Анчелоти коментира по странен начин претенциите на Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

5283 0

Късно снощи (8-и май) Реал Мадрид се класира за финала на Шампионска лига, след като победи Байерн Мюнхен с 2:1 на "Сантяго Бернабеу".

Реваншът в Испания бе много зрелищен и бе белязан от куп интересни и спорни ситуации пред вратите на Мануел Нойер и Андрий Лунин.

ОЩЕ: Грандиозно спасяване на Мануел Нойер или пропуски на Винисиус Жуниор и Родриго - решете сами! (ВИДЕО)

Може би най-спорната от тях бе вдигнатата предварително засада в заключителните моменти от срещата, секунди след която топката се озова в мрежата на "белия балет" за 2:2 (ВИДЕО).

Попадението обаче не бе признато, а и нямаше как да се използва системата ВАР, за да се види дали действително е имало засада...

Странен коментар от Анчелоти

Разбира се, футболистите и треньорският щаб на баварците бяха бесни на реферите и дълго време им търсеха сметка за случилото се.

Старши треньорът на Реал - Карло Анчелоти, обаче не се впечатли от претенциите на Байер и на свой ред заяви, че неговият отбор има такива за отменения гол на Начо (макар че ситуациите бяха коренно различни и трудно могат да се сравняват):

епизод от Реал Мадрид - Байер Мюнхен

"Байерн се оплаква за засадата? Окей, ние се оплакваме заради отменения гол на Начо... защото Кимих се гмурна", заяви той, цитиран от Фабрицио Романо.

*Татко Карло визираше ситуацията от 71-вата минута, когато гол за 1:1 бе отменен, тъй като бранителят изблъска с две ръце Джошуа Кимих.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Анчелоти с много силни думи за Реал Мадрид, Тухел каза за смяната на Хари Кейн и оплю главния съдия! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички