Къде да гледаме мача Челси - Севиля в Шампионска лига?


Къде да гледаме мача Челси - Севиля в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1844 0

Носителят на трофея от Лига Европа за пореден път - Севиля, започва участието си в груповата фаза на Шампионска лига с гостуване на английския гранд Челси в един от най-непредвидимите сблъсъци на този етап от целия турнир.

Момчетата на Лопетеги впечатлиха със своето представяне и в мача за Суперкупата на Европа, където бяха близо до чудото срещу Байерн Мюнхен. Последните два двубоя на андалусииците обаче завършват при равенство (1:1 с Барселона) и поражение (0:1 от Гранада).

Тимът на Челси също е с противоречиво представяне, като във всеки мач бележи по много голове, но проблемът за отбора е, че в същото време и допуска много. Два от последните четири двубоя за "сините" от Лондон завършват при резултат 3:3 - срещу Уест Бромич и срещу Саутхемптън.

И английският, и испанският отбор имат страхотна възможност за излизане от групите и класиране за 1/8-финалите в Шампионска лига, тъй като жребият отреди другите два тима в групата да са далеч по-непретенциозни - Рен и Краснодар.

Все пак, всеки от двата тима ще иска да заеме първото място, което предполага по-лесен жребий на следващата фаза. Челси приема на "Стамфорд Бридж" Севиля в 22:00 часа българско време, като ще можете да наблюдавате двубоя пряко по Макс спорт 2, както и да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички