Неповторим: Юрген Клоп не приел "цяло състояние пари" покрай финала в Шампионска лига - отказал с велик отговор


Неповторим: Юрген Клоп не приел "цяло състояние пари" покрай финала в Шампионска лига - отказал с велик отговор
Снимка: Getty Images

25668 0

Един от най-обичаните треньори в съвременния футбол Юрген Клоп натъжи милиони, когато обяви, че приключва с Ливърпул, както и че ще си вземе почивка от футбола. Германският специалист бе забелязан в Лондон за финала в Шампионска лига, който се състоя на "Уембли".

Там на няколко пъти телевизионните камери го показаха на трибуните на митичното съоръжение в английската столица. Той бе заел своето място, за да подкрепя Борусия Дортмунд срещу Реал Мадрид. За негово съжаление, "кралския клуб" триумфира с 2:0, за да спечели надпреварата за изумителен 15-и път.

Оказва се, че Клоп е можело да бъде и в друга роля там - а именно на водещ и анализатор. Това разкри медийният консултант Джон Брадли чрез публикация в социалните мрежи. Той обясни и защо всъщност германецът е отказал предложението.

Още: Трите "дупки", които Юрген Клоп остави в Ливърпул, ще трябва да бъдат запълнени от Арне Слот

Юрген Клоп отказал цяло богатство покрай финала в Шампионска лига

Клоп се сбогува с Ливърпул

Вече бившият мениджър на Ливърпул е отговорил, че старши треньорът Еден Терзич е бил винаги там, за да подкрепя Борусия Дортмунд на Клоп, заради което и той самият ще е там като фен, за да подкрепи Борусия Дортмунд на Терзич.

Припомняме, че самият Юрген също загуби финал в Шампионска лига с германския отбор - и то точно на същия стадион - "Уембли". Това се случи след поражение с 1:2 от Байерн Мюнхен.

Още: Ван Дайк срещу Салах за върха: Най-добрите петима в Ливърпул в ерата на Юрген Клоп (КЛАСАЦИЯ)

"Научих страхотна история за Юрген Клоп през уикенда. Той е получил предложение за цяло състояние пари, за да е гост и анализатор за телевизия за финала на Шампионска лига, но е отказал. Неговият отговор бил: "Един Терзич винаги бе там, за да подкрепя моя Дортмунд, така че аз ще подкрепя неговия като фен" - написа Джон Брадли. Наскоро пък Юрген Клоп обяви тайната, която може да го откаже от големия футбол след Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички