"Рецептата" на Томас Тухел за реванша между Реал Мадрид и Байерн Мюнхен: Трябва да бъдем смели, клинични и фокусирани


"Рецептата" на Томас Тухел за реванша между Реал Мадрид и Байерн Мюнхен: Трябва да бъдем смели, клинични и фокусирани
Снимка: Getty Images

1293 0

Наставникът на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, съжали, че тимът му не е успял да материализира превъзходството, което е имал срещу Реал Мадрид в началото на 1/2-финала от Шампионска лига.

*Вчера, 30-и май, баварците стигнаха само до 2:2 на "Алианц Арена" срещу Кралския клуб. Реваншът в Испания е на 8-и май.

Мнението на Тухел

"Стартирахме много добре в първите 10-15 минути и трябваше да поведем в резултата. След това обаче спряхме да се придържаме към плана си, да играем по-бавно и станахме по-несигурни. Допуснахме и гол, който не направи нещата по-лесни за нас...", започна коментара си треньорът на Байерн.

"През второто полувреме играхме по-добре и с повече агресия, но като цяло Реал Мадрид направи това, което прави с всичките си опоненти. Те ни вкараха два гола от две възможности".

Томас Тухел

"Чувството е странно, но пък сега ситуацията е много ясна - трябва да спечелим на реванша, за да отидем на "Уембли". Шансовете продължават да са 50:50", изчисли Томас Тухел, а след това допълни:

"На "Сантяго Бернабеу" ще можем да създадем възможности. Това е един от най-трудните стадиони, от които да си тръгнеш с победа, но това му е хубавото на предизвикателството. Сега просто можем да забравим за резултата от първия мач и да започнем от 0:0. Трябва да бъдем смели, клинични и фокусирани. Да видим!".

*Сега за Байерн Мюнхен предстои гостуване на Щутгарт от 32-рия кръг на Бундеслигата, което е насрочено за 4-ти май (16:30 ч. българско време).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Не видяхме най-доброто от Реал Мадрид" - мнението на Карло Анчелоти след 2:2 срещу Байерн Мюнхен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички