В Шампионска лига Холанд с опит да задмине велик рекорд на Кристиано Роналдо: 1 опит, нужен е 1 гол


В Шампионска лига Холанд с опит да задмине велик рекорд на Кристиано Роналдо: 1 опит, нужен е 1 гол
Снимка: Getty Images

465 0

Ерлинг Холанд е напът да подобри зверски рекорд на Кристиано Роналдо и това може да се случи още в следващия мач на Манчестър Сити. "Гражданите" посрещат у дома Интер за старт участието им в Шампионска лига (в сряда - 18 септември).

Ерлинг Холанд гони луд рекорд на Кристиано Роналдо

Към момента Холанд има 99 попадения в едва 103 двубоя за английския шампион. Кристиано Роналдо пък успява да стигне 100 гола за Реал Мадрид в само 105 мача. Така Ерлинг има нужда от едно попадение, за да стигне 3-цифрената кота за един клуб за по-малък брой изиграни срещи.

Разбира се, ако 24-годишният атакуващ състезател не успее да го стори в следващия мач, в който играе, след това ще има шанса да изравни стореното от Кристиано.

Ерлинг Холанд пропусна да запише и друг фамозен рекорд - да се превърне в първия футболист, който успява да вкара хеттрик в три поредни мача от английската Висша лига. Той вкара по три на Ипсуич и на Уест Хем, но срещу Брентфорд реализира "само" два.

Трябва да отбележим, че не е напълно сигурно, че норвежецът ще играе срещу "нерадзурите". Ерлинг Холанд бе под въпрос и за Брентфорд, след като трагедия разтърси семейството му.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички