Кристиано Роналдо в Шампионска лига по ТВ: Кога и къде да гледаме мача? (ОБНОВЕНО)


Кристиано Роналдо в Шампионска лига по ТВ: Кога и къде да гледаме мача? (ОБНОВЕНО)
Снимка: GettyImages

308 0

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо се завръща в Шампионска лига на Азия. След като покори Стария континент и се превърна в най-успешния футболист в най-престижния европейски клубен турнир, сега гони трофея и на най-големия континент.

Кристиано Роналдо започва в Шампионска лига на Азия

39-годишният нападател и неговият Ал Насър започват тазгодишната кампания в надпреварата с гостуване в Ирак срещу Ал Шорта. Двата отбора се срещнаха и през август миналата година, но на полуфиналите на Купата на арабските клубни шампиони.

Тогава Ал Насър се класира за финала след успех с минималното 1:0. Кристиано Роналдо бе точен от дузпа в 75-ата минута, след като преди това негов гол бе отменен поради засада през първото полувреме.

Тимът от Саудитска Арабия влиза в дуела като пълен фаворит, а мачът започва в 19:00 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко по "Диема спорт 2".

*От Ал Насър излязоха с официално съобщение по-късно през деня, с което обявиха, че Кристиано е с вирусна инфекция и няма да играе.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Междувременно стана ясно от каква дреболия е започнал разривът между Кристиано Роналдо и Ерик тен Хаг, завел португалеца в Ал Насър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички