Връщат ли се? Тен Хаг с информация за двама контузени титуляри преди Байерн Мюнхен


Връщат ли се? Тен Хаг с информация за двама контузени титуляри преди Байерн Мюнхен
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

1414 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, коментира ситуацията около двама от доскоро лекуващите контузии твъди титуляри в лицата на Рафаел Варан и Мейсън Маунт.

Завръщат ли се?

Наставникът даде повод за оптимизъм сред феновете на отбора, заявявайки, че дуото по-скоро ще е на линия за предстоящото дерби срещу Байерн Мюнхен в Шампионска лига.

Английският колос се изправя срещу баварците в двубой от Група "А" на първия по сила европейски клубен турнир. Той ще се състои в сряда (20-ти септември) от 22:00 часа българско време.

"Двамата се намират в добра кондиция. Скоро ще се завърнат", каза категорично нидерландският специалист. Все пак остана неясно дали те ще вземат участие в мача.

Какво се случи с тях?

И Варан, и Маут пропуснаха последните 2 поражения на тима с по 1:3 от Арсенал и Брайтън. Централният бранител получи травма в дуела срещу Нотингам, спечелен с 3:2 след пълен обрат. Неговият колега от своя страна напусна принудително терена при поражението с 0:2 от Тотнъм.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

А застрашена ли е работата на Тен Хаг след лошото начало на сезона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички