Ангелос Постекоглу обеща трофеи на феновете на Тотнъм


Ангелос Постекоглу обеща трофеи на феновете на Тотнъм
Снимка: Getty Images

1021 0

Мениджърът на Тотнъм, Ангелос Постекоглу, отправи похвали към представянето на градския съперник Арсенал през последните два сезона. Въпреки това, той подчерта, че предстоящото дерби в неделя срещу "топчиите" е отлична възможност за "шпорите" да демонстрират, че се развиват правилно и са на път да постигнат значими успехи.

Думите на Постекоглу преди Тотнъм - Арсенал

Още: Изненада: Английски национал, известен с престоя си в Юнайтед, е следващата цел на Ливърпул?

"Ние искаме да сме клуб, който може да се конкурира с всички, не специално с Арсенал. Това се опитваме да постигнем. За да направите това, трябва да се представяте на определено ниво, постоянно и отборът да е достатъчно силен, за да го постигне. Започнахме сезона доста стабилно от гледна точка на представянето. Резултатите не отразяват това, но мисля, че сме в добра позиция да надградим над представянето от миналата година, подобрявайки се във всички области.

Всяко дерби е малко различно. Това може да се каже, че е доста напрегнато, тъй като двата клуба са географски разположени в една и съща част на греда. Мисля, че и двата мача през миналия сезон бяха забавни. Мисля, че играхме добре на техния стадион и наистина бяхме равностойни. Знаем какво означава този мач за нашите привърженици и клуба, така че трябва да излезем и да се представим на ниво.

Този отбор на Арсенал показва постоянство и манталитет. В последните две години са много целеустремени. Не им се наложи да правят особени промени в обора. Те имат тази увереност в себе си, че могат да се борят за титлата в хода на сезона. Това помага за инерцията. Ще бъдат костелив орех, но това е страхотна възможност за нас", каза наставникът на "шпорите" пред медиите.

Тотнъм губи много важен играч за 12 срещи заради абсолютна глупост?

Феновете стават свидетели на нещо невиждано от 38 години на Тотнъм - Арсенал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички