Арне Слот най-накрая адресира проблем №1 на Ливърпул това лято, който тревожи феновете


Арне Слот най-накрая адресира проблем №1 на Ливърпул това лято, който тревожи феновете
Снимка: GettyImages

4800 0

Мениджърът на Ливърпул - Арне Слот отново подчерта, че не е загрижен от липсата на нови попълнения, тъй като е наследил отличен и млад отбор, на който има абсолютна вяра. Той направи това изявление само няколко дни преди предстоящия мач на мърсисайдци срещу Брентфорд.

Думите на Арне Слот

"Надявам се, че нашите фенове на “Анфийлд” ще бъдат два пъти по-шумни, отколкото бяха привържениците на Ипсуич в първия мач. Изобщо не съм нервен. Поне не в този момент, защото съм в разгара на подготовката за мача в неделя. Ако си нервен, не можеш да мислиш добре. Вярвам, че аз и моят щаб ще подготвим отбора по най-добрия възможен начин. Вярвам много на отбора", каза Слот пред медиите.

Още: Още един от любимците на Юрген Клоп е напът да напусне Ливърпул

"Нови попълнения? Мисля, че вече знаете отговора. Ако нещо е факт, ще го чуете от нас. Не съм разтревожен, защото вярвам на отбора. Казах и преди, че наследих много добър състав с млади играчи. Вярваме им много. Вече спечелиха доверието ни".

"Мисля, че вървим в добра посока, но трябва да разберете, че някои от играчите са тук едва от три седмици. Нещата не опират само до нас, но и до това какво ни предлага съперника. Ипсуич направи трудни нещата за нас в началото, но след това подобрихме представянето си и те не можеха да играят със същата енергия. Получихме повече пространства и видяхте колко добре могат да играят момчетата. Все още имаме много работа, но това е първата стъпка. Всеки ден научавам по нещо за футболистите като личности и за това как те могат да играят заедно", каза още нидерландският мениджър.

Бенитес с разкритие: Ливърпул изпуснал двама топ играчи, защото не е бил конкурентен на съперниците

Краят на една ера в Ливърпул: След 8 години вярна служба Мохамед Салах си тръгва

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички