Арне Слот не спря да говори за Юрген Клоп на първата си пресконференция като мениджър на Ливърпул


Арне Слот не спря да говори за Юрген Клоп на първата си пресконференция като мениджър на Ливърпул
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

2025 0

Днес (5 юли) новият мениджър на Ливърпул - Арне Слот, даде първата си пресконференция пред британските медии на "Анфийлд". Пред английската преса нидерландският специалист "се скъса" да хвали Юрген Клоп и каза няколко думи за бъдещето на мърсисайдци.

Арне Слот бе представен на "Анфийлд"

"За нас е важно да се подобряваме. Можете да очаквате други отбори да станат по-добри. Това е целта, която имаме. Ще отнеме известно време, за да се запознаем с всичко. Ще използвам времето си, за да подготвя отбора по възможно най-добрия начин за първия мач. Една от причините да бъда избран за нов мениджър на Ливърпул е, че стилът ни на игра не е толкова различен. Искаме феновете да дойдат на стадиона и да видят отбор с много енергия. Това е, върху което съм фокусиран най-много", сподели Слот.

Още: Бивш нападател на Ливърпул се напи жестоко и налита на бой (ВИДЕО)

Арне Слот не спря да хвали Юрген Клоп

За Юрген Клоп

"Това, което направи Юрген Клоп е специално, беше впечатлението, което остави след себе си. Той каза, че е нормалният, но феновете го виждат по различен начин. Това, което направи за клуба, беше повече от нормално".

"Говорили сме за много неща с Юрген Клоп, но те си остават между нас. Неговите думи за мен бяха много специални. Имах късмет във Фейенорд, че пееха за мен. Феновете, които вече пеят за мен, е добро начало, за което благодаря на Юрген".

"Като мениджър си лягаш и мислиш какво ще правиш. Какво ще кажеш на играчите. Мислим за тактическата дъска, срещаме играчи. За мен не става въпрос да бъда наследник на Юрген. Това е начинът, по който подхождам към играчите и извличам най-доброто от тях", добави още нидерландският специалист.

Още: В Ливърпул пристигна неочаквана оферта за Дарвин Нунес от много изненадващ клуб

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички