Арсенал извади топа срещу Бърнли и скочи в топ 4


Арсенал извади топа срещу Бърнли и скочи в топ 4

9703 0

Арсенал успя да влезе в топ 4 на английската Висша лига, след като се разправи категорично с последния в класирането Бърнли в домакинството си от 10-ия кръг на първенството. "Топчиите" препарираха съперника си с 3:0, макар головете да паднаха в последните 20 минути на мача.

Лондончани откриха резултата едва в 70-ата минута, когато точен бе играчът на феновете за месец октомври - Алексис Санчес. В ситуацията Калъм Чембърс центрира в наказателното поле, а Санчес надскочи всички и с глава прати топката в мрежата на Бърнли. Само две минути по-късно самият Чеймбърс успя да запише името си сред голмайсторите. Той се оказа на точното място в наказателното поле на гостите, след като негов съотборник прати топката в тялото на вратаря и тя отскочи до Чеймърс. Той не се поколеба и стреля ниско в средата на вратата за 2:0.

В първата минута на добавеното време отново Алексис екзалтира феновете на "Емирейтс". Чилиецътзасече центриране на Киърън Гибс и с бърз нисък удар направи стража на Бърнли безпомощен - 3:0.

Преди днешния мач "топчиите" заемаха шестата позиция в класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички