Арсенал взима още една звезда от Европейското по футбол, но при едно условие


Арсенал взима още една звезда от Европейското по футбол, но при едно условие
Снимка: Getty Images

2329 0

Английският гранд Арсенал продължава с активността си на трансферния пазар. От "Емирейтс" са се свързали с управата на ПСЖ и за запитали за услугите на полузащитника - Фабиан Руис, информира трансферният експерт Дънкан Касълс.

Арсенал иска звезда от Евро 2024

28-годишният Руис се превърна в гореща тема на спекулации, след като изигра решаваща роля за триумфа на националния си отбор - Испания, на Европейското първенство по футбол. Той стартира в 6 мача в Германия, записвайки 2 гола и 2 аистенции като номер "осем".

Арсенал ще продава футболист, който е готов да се бори за мястото си

Гореспоменатият източник твърди, че тимът от Северен Лондон е информирал парижани за намеренията си за трансфер, но само и единствено, ако първо се раздели с полузащитник, ако това не се случи, то трансфер няма да има.

Фабиан Руис стартира в 26 от 35-те си изяви във всички състезания за ПСЖ миналата кампания (2023/24). Той наниза три попадения и направи седем асистенции само за 2240 минути игра.

Припомняме, че това може да бъде втората голяма звезда на Евро 2024, която Арсенал ще привлече. Отборът на Микел Артета е много близко до това да си осигури услугите на италианеца Рикардо Калафиори.

Арсенал отмъква основна трансферна цел на Барселона това лято

Манчестър Юнайтед и Арсенал ще спорят за изгрял на Европейското първенство по футбол

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички