Бруно Фернандеш: Не отговарям на стандартите на клуба, трябва да почна да вкарвам


Бруно Фернандеш: Не отговарям на стандартите на клуба, трябва да почна да вкарвам
Снимка: GettyImages

957 0

Капитанът Бруно Фернандеш е амбициран да сложи край на головата си суша в Манчестър Юнайтед и поема отговорността за липсата на попадения. Целият отбор има пет гола във Висшата лига и само опашкарят Саутхемптън е с по-малко от тях.

Показателите на Бруно и тези на Юнайтед

30-годишният португалец има 54 попадения в 166 мача за Юнайтед, но е без гол през новия сезон. Следващият мач на "червените дяволи" е на 19 октомври срещу 11-ия в класирането Брентфорд. Тимът на Ерик тен Хаг е на 14-а позиция във Висшата лига с 8 точки от 7 кръга.

Целият отбор на Юнайтед има само 5 гола в 7 мача

"Искам нещата да се променят в момента, в който се завърна в клуба ми. Трябва да започна да вкарвам. Поемам отговорност за това, защото аз съм халф, който по принцип вкарва много. През годините винаги съм бил резултатен и трябва да отговарям на зададените стандарти, на очакванията към мен", заяви халфът, цитиран от "Ройтерс".

"Тези стандарти трябва да се спазват и знам, че в момента не отговарям на тях. Не съм вкарвал за клуба ми през новия сезон и се надявам това да се промени още в следващия мач. Искам да се разпиша и да помогна на отбора да се върне на победния път", допълни той. А ето кой бивш мениджър на Юнайтед похвали Ерик тен Хаг. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички