Челси отряза Ливърпул за силно желания от Арне Слот Ливай Колуил


Челси отряза Ливърпул за силно желания от Арне Слот Ливай Колуил
Снимка: GettyImages

6187 0

Челси е отхвърлил желанието на съперника си от Висшата лига Ливърпул за високо ценения защитник Ливай Колуил. Както съобщава "Caught Offside", "червените" са отправили запитване за 21-годишния играч и "сините" бързо са го отхвърлили.

Ливърпул ще се пробва отново

Според гореспоменатото издание Колуил е силно желан от новия мениджър на "Анфийлд" - Арне Слот. Нидерландският специалист го иска в състава си, а управата на мърсисайдци ще направи всичко възможно, за да изпълни желанието на специалиста.

Още: Юрген Клоп се завърна в Ливърпул за концерт на Тейлър Суифт на "Анфийлд" (ВИДЕО)

Колуил е силно желан от Арне Слот в Ливърпул

Челси е дал да се разбере, че Колуил не се продава и остава незаменим член в тима на Енцо Мареска. Сега остава да видим дали Ливърпул ще продължи да преследва английския национал или ще се насочи към други цели.

Колуил дебютира за Челси миналия сезон, след като премина през академията на клуба. Преди това той беше отдаван под наем на Хъдърсфийлд Таун и Брайтън, като се представи сравнително добре и в двата клуба.

21-годишният играч стана почти редовен играч на "сините" миналия сезон под ръководството на Маурисио Почетино, когато не бе контузен. Той направи 32 изяви във всички състезания и беше използван както като централен, така и като ляв бек.

До часове: На Европейското първенство по футбол 2024 пада най-старият рекорд на европейски - ас на Ливърпул го подобрява

ЛОШО: Арне Слот не започва по най-добрия начин в Ливърпул - причината е една

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички