Челси праща новодошъл от Барселона обратно в Испания под наем


Челси праща новодошъл от Барселона обратно в Испания под наем
Снимка: Getty Images

3254 0

Новото попълнение в състава на Челси - Марк Гиу, който бе привлечен това лято от Барселона, ще бъде пратен под наем в Севиля за целя сезон 2024/25, пише изданието "Mundo Deportivo".

Решението на Челси

Въпреки тези слухове, се смята, че Челси вижда Гуиу като дългосрочна перспектива за клуба, след като го обвърза с петгодишен договор. Той беше привлечен от Барселона за сумата от 6 милиона евро, като "сините" платиха откупната му клауза, посочена в споразумението му с каталунците.

Още: Официално: Едно от откритията на Шави бе продадено от Барселона на безценица!

Челси праща Марк Гиу под наем

Гиу е само на 18 години и се очаква да му е трудно да намери игрови минути на "Стамфорд Бридж", предвид броя на нападателите, които вече присъстват. Голаджии като Николас Джаксън, Кристофър Нкунку и Армандо Броя вече се борят за титулярното място.

Следователно наемът му може да е възможност за младежа да получи редовни минути в Севиля. Гореспоменатият източник също твърди, че бъдещето на Юсуф Ен-Несири от андалусицйи е несигурно, като остава само година от споразумението на нападателя с тима от "Рамон Санчес Писхуан".

Докато беше с каталунския отбор, Гиу не видя много терен с първия отбор, записвайки седем участия в различни състезания. Той отбеляза два гола в тези мачове без да даде нито една асистенция.

Челси дава двама играчи, за да вземе звезда на Лестър, изгряла при Енцо Мареска

Коул Палмър допринесе с 40 гола за Челси, но получава обидно ниска заплата

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички