Два европейски колоса кръжат около Мохамед Салах - бъдещето му в Ливърпул все така неясно


Два европейски колоса кръжат около Мохамед Салах - бъдещето му в Ливърпул все така неясно
Снимка: Getty Images

7261 0

Два от най-големите клубове в Европа се интересуват от подписването на звездата на Ливърпул Мохамед Салах. На 32-годишна възраст той показа на света, че все още има какво да предложи след брилянтен старт на сезона.

Египтянинът отбеляза гол във всеки от първите три мача на Ливърпул срещу Ипсуич, Брентфорд и Манчестър Юнайтед и също така регистрира три асистенции. Салах вероятно отново ще бъде основният играч на Ливърпул и този сезон, но бъдещето му започва да доминира в заглавията.

Още: Трима лидери ще напуснат Ливърпул в края на сезона

След победата с 3:0 над Юнайтед Салах изглежда хвърли голяма бомба по отношение на ситуацията с договора си. "Все още никой от клуба не е говорил с мен за договори. Не зависи от мен, зависи от клуба, но ще видим. Както знаете, това е последната ми година в клуба. Просто искам да му се насладя. Не искам да мисля за договора. Чувствам се свободен да играя футбол и ще видим какво ще се случи следващата година".

Два отбора се интересуват от Салах

Тъй като договорът му изтича в края на сезона се твърди, че два големи клуба обикалят около Салах. Ювентус и шампионът от френската Лига 1 Пари Сен Жермен се интересуват да привлекат Салах далеч от Висшата лига.

Междувременно легендата на Висшата лига Иън Райт също каза своето за сагата със Салах, като каза: „Имам впечатлението, че той вероятно ще иска да остане в Ливърпул и да чупи рекорди. Той има това наследство, за което да играе. Да кажем, че той остава три години. Дори и да е напуснал през последната година, това са 10 години невероятна служба".

Още: Преди да подпише с Ливърпул: Федерико Киеза чул звучно "не" от Байерн Мюнхен

Иска да остане: Една от звездите на Ливърпул с изтичащи договори е готов да преподпише с клуба

Димитър Бербатов, Манчестър Юнайтед и... боят, който Ливърпул няма да забрави (ВИДЕО)

Искан от Ливърпул и Арсенал нападател с над 40 гола през миналия сезон разкри какво му е попречило да направи трансфер

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички