Енцо Фернандес сгафи отново: Осъдиха го, че е минал на червен светофар


Енцо Фернандес сгафи отново: Осъдиха го, че е минал на червен светофар
Снимка: Getty Images

530 0

Полузащитникът на Челси - Енцо Фернандес беше признат за виновен в това, че не се е идентифицирал за предполагаемо преминаване на червен светофар в Ланели, град в Уелс. Аржентинският футболист шофирал своето Порше през града, когато преминал на червено.

Енцо Фернандес отново сгафи

Инцидентът е станал в края на миналата година, на 28 ноември, именно на улица "Чърч". Полузащитникът също така е карал автомобила без застраховка, но тези обвинения в крайна сметка бяха оттеглени.

Още: Трансферите по оста Реал Мадрид - Челси не спират: Подготвят се две сделки - единият играч потегля към "Бернабеу", а другият към "Стамфорд Бридж"

Въпреки това, след като не предостави информация за преминаване на червено на полицията, той беше обвинен от съда, информира "BBC". Делото е приключило на 17 юли 2024 година, въпреки че той отсъстваше в магистратския съд в Ланели, тъй като играеше на Копа Америка за Аржентина. Той е признат за виновен и ще бъде осъден на 11 септември, по-късно тази година.

Енцо Фернандес отново сгафи

23-годишният играч на "сините" беше част от отбора на "Албиселесте", който запази трофея си от Копа Америка. Той обаче си навлече неприятности след празненства, на които Фернандес и съотборниците му, пееха расистки песни по адрес на Франция и Килиан Мбапе.

Лоши новини за Челси: Енцо Фернандес го грози нелека забрана

Герой за Испания на Европейското по футбол спази обещанието си: Направи считаното за "невъзможно" (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички