Ерик тен Хаг подкрепи Маркъс Рашфорд и го сравни с... кетчуп


Ерик тен Хаг подкрепи Маркъс Рашфорд и го сравни с... кетчуп
Снимка: Getty Images

52 0

Meниджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, похвали нападателя Маркъс Рашфорд след неговия гол срещу Саутхемптън. 26-годишният футболист вкара първото си за 189 дни гол, с който помогна за успеха с 0:3.

Тен Хаг защити Рашфорд

Нидерландският треньор чувства, че през сезона дотук англичанинът е бил несправедливо критикуван. Според него Рашфорд е играл добре, но не е могъл да се разпише.

Рашфорд помогна за сериозната победа

"Не обръщаме внимание на това какво казват хората извън клуба. Но след Ливърпул имаше твърде много негативизъм към него, защото в този мач той създаде две страхотни положения, 100-процентови положения. И в други мачове през този сезон той игра много добре. Маркъс заслужаваше гол, но ти трябва да работиш за него", започна Тен Хаг, цитиран от "Daily Mirror".

Още: Майката на Адриен Рабио води преговори с Манчестър Юнайтед

"Tова е, което той прави в момента, и след това биваш възнаграден. Той вкара страхотен гол, вече е вкарал толкова много голове за Манчестър Юнайтед. Това е невероятен брой голове за играч на неговата възраст и съм сигурен, че той ще вкара още много", продължи треньорът.

Сравни го с кетчуп

"В началото на сезона за всеки нападател е важно да вкарва. След това вдигаш темпото, изграждаш вярата си в себе си и следват още голове. Един нападател може да се сравни с бутилка кетчуп – след като кетчупът потече, ще има още", завърши нидерландецът. А ето с какво публиката на Юнайтед изненада Европа. 

Бивша звезда на Челси и Арсенал нападна Бруно Фернандеш, посочи неговата слабост на терена

Ерик тен Хаг не спеси нищо на Кристиано Роналдо: Отвърна на удара с удар

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички