Фенове на Манчестър Юнайтед видяха странна следа, сочеща кой ще е новият мениджър на тима


Фенове на Манчестър Юнайтед видяха странна следа, сочеща кой ще е новият мениджър на тима
Снимка: GettyImages

1096 0

Фенове на Манчестър Юнайтед имат своя доста необичайна теория за това кой може да бъде следващият им мениджър, след като са забелязали това, което смятат за "улика" на техния официален уебсайт.

Ерик тен Хаг отново се оказва под огромен натиск след мрачното начало на новата кампания. Юнайтед взе само седем точки от шест мача във Висшата лига, като спечели две, направи едно равенство и загуби три, за да завърши на 13-а позиция.

Загубата с 3:0 от Тотнъм през уикенда, която последва разочароващото равенство 1-: в Лига Европа с ФК Твенте дни по-рано, беше едно от най-лошите изяви на Юнайтед под Тен Хаг.

Странната следа за феновете на Юнайтед

Твърди се, че работата му засега е в безопасност преди мачовете срещу Порто, но активността на официалния уебсайт на Юнайтед накара мнозина да се чудят дали не предстои промяна.

Един фен се натъкна на нова жилетка на Юнайтед в клубния магазин, сега намалена на 337 паунда. Гарет Саутгейт е силно свързан с работата в Юнайтед от известно време и като се има предвид връзката му с жилетка, потребителят го тагна в публикацията - с надпис: "Възможно е нищо, но не съм виждал това на уебсайта досега...".

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

  Естествено туитът предизвика много реакции от други онлайн, въпреки че мнозинството изглежда не подкрепят бившия селекционер на Англия като заместник на Тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички