Фил Невил би сритал Росицки (ВИДЕО)


Фил Невил би сритал Росицки (ВИДЕО)
Снимка: Getty images/Gulliver

1732 0

"Ако Томаш Росицки беше направил този номер срещу мен, щях да му влезна с двата крака напред!" Това заяви в интервю за ББС бившият защитник на Манчестър Юнайтед Фил Невил.

Повод за реакцията му стана финтът на играча на Арсенал срещу защитниците на Брайтън секунди преди да отбележи от воле за 3:1 в мача за ФА Къп. В крайна сметка "артилеристите" спечелиха с 3:2, но когато преминаваше покрай защитата, Росицки погледна на едната си страна, пускайки пас в другата посока.

"Ако бях на тренировка и някой си позволи да направи такъв номер, вероятно ще съм първият, който ще му влезне с двата крака и да го прати в болница. Ако някой се подиграе така с мен бих го размазал", категоричен е Невил.

По-късно той добави в "Туитър", че номерът "гледам на една страна, подавам на другата", е характерен за някой, който до скоро не е можел да прави подобен трик до скоро.

Един от несъгласните с мнението на Невил бе мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер, който заяви: "Ако обичате футбола, обичате и Росицки".

Ето и видео с финта и последвалия гол на Росицки:

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички