Голямата промяна след Клоп, която се понрави особено на един играч в Ливърпул - Слот изменил стила


Голямата промяна след Клоп, която се понрави особено на един играч в Ливърпул - Слот изменил стила
Снимка: GettyImages

3706 0

Асът на Ливърпул Фабио Карвальо обясни относно "идентичността", която Арне Слот иска да приложи в Ливърпул. Слот води предсезонната подготовка на Ливърпул, след като замени Юрген Клоп и Карвальо обясни как холандецът иска "червените" да се променят. Карвальо отбеляза гол в последния приятелски мач преди сезона, когато мърсисайдци победиха Арсенал с 2:1.

Карвальо се стреми да направи истинско впечатление под ръководството на Слот, след като игра за РБ Лайпциг и Хъл Сити под наем миналия сезон. Той има 21 мача за "червените", вкарвайки три пъти и вярва, че подходът на Слот ще разчита повече на халфовата линия, отколкото беше при Клоп.

Промяната в Ливърпул след Клоп

Карвальо каза пред уебсайта на Ливърпул за разликите в стила на игра:"Вероятно бих казал, че играем повече през халфовата линия. Играчи като Къртис, Харви и Собо също – имаме играчи, които да го правят. Игра чрез тях и мен, Мо и играчите по-високо като Жота на топката също да можем да играем в тяхната третина. Това, е което искаме да правим и това, което мениджърът иска да бъде нашата идентичност."

"Той очевидно иска първо да направя отбранителните неща. Той знае какви качества имам. Хубаво е да имаш някой, който винаги е след мен, като се уверява, че мога да се справя". Ливърпул играе срещу Манчестър Юнайтед в друг приятелски мач в неделя вечерта. След това те се изправят срещу Севиля, преди да открият своя сезон във Висшата лига срещу новоповишения Ипсуич Таун.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички