Гюндоган даде зелена светлина на Манчестър Юнайтед и Арсенал


Гюндоган даде зелена светлина на Манчестър Юнайтед и Арсенал
Снимка: Gulliver/Getty Images

1940 0

Илкай Гюндоган призна, че бъдещето му в Борусия Дортмунд е несигурно, въпреки че той подписа нов договор с германския тим, пише "Daily Express". По този начин Гюндоган изпраща сигнали към Манчестър Юнайтед и Арсенал, които бяха свързвани с играча през последните седмици. 

Германският национал извърши краткосрочно удължаване на договора си с 1 година. Това обаче не гарантира неговото оставане в Бунделигата.

"Някои казват "добре, договорът е удължен и дори да си тръгне следващата година клубът ще получи много пари". Други смятат , че това е просто още 1 година", заяви Гюндоган.

"Всеки сам трябва да си изгради мнение - аз искам да съм честен. Оценявам този прекрасен клуб, но плановете ми за живота търсят ново предизвикателство", сподели футболистът на Борусия. 

Още преди края на сезона се спекулираше за трансфер на полузащитника в посока Манчестър Юнайтед и Барселона. След като подписа нов договор с настоящия си тим обаче германския национал сложи край на слуховете. Очевидно обаче удължаването на контракта не е решаващо за бъдещето на Гюндоган.  

Манчестър Юнайтед и Арсенал са смятани за основни претедндети за подписа на 24-годишния футболист, тъй като тимът на Барселона вече има други цели - Арда Туран от Атлетико Мадрид и Пол Погба от Ювентус.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички