Изненада: Двама съотборници във Висшата лига са гей двойка?


Изненада: Двама съотборници във Висшата лига са гей двойка?
Снимка: Getty Images/Guliver

3710 0

Двама играчи от Висшата лига, при това от един и същи отбор, са в гей връзка, твърди таблоидът "The Sun". Изданието не посочва нито отбора, нито имената на играчите.

Според "The Sun" романтичните отношения между хомосексуалните футболисти не са тайна за останалата част от съблекалнята. Връзката на неизвестните гейове била добре приета от клуба, гласи информацията.

Двамата мъже са започнали да се срещат по-рано тази година, но все още нямат намерение да съобщават за сексуалните си наклонности и за връзката си.

"Те не виждат нужда да го крият от съотборниците си, а и защо им е да го правят? На никого не му пука, а и имат подкрепата на треньора и ръководството на клуба. Те обаче решиха да не правят публични изявления, въпреки че никой от тях не се срамува от това и е възможно и да го обявят", казва анонимен източник на изданието.

"По време на сезона те искат да се съсредоточат върху футбола. И докато публичното заявление би било нещо положително, то може да отвлече вниманието им от играта на терена. На техните съотборници беше казано да не съобщават нищо публично, за да защитят личния им живот", допълва той. А според Гари Линекер във Висшата лига има няколко гейове и те може да разкрият това на Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички