Изненада: Педро кара медицински прегледи в... Лондон


Изненада: Педро кара медицински прегледи в... Лондон
Снимка: Getty Images/Guliver

2146 0

Изключително любопитен завой претърпя трансферната сага около звездата на Барселона Педро Родригес, който беше считан за сигурно ново попълнение на Манчестър Юнайтед

Ед Уудуърд не е пожелал да даде исканите 30 милиона евро за крилото на "блаугранас" и днес се оказва, че испанският национал е пред трансфер в шампиона на Висшата лига Челси. 

Максималната оферта на "червените дяволи" е била 25 + 5 милиона евро, като ръководството на Барселона е отказало категорично да пусне Педро. Точно след загубата от Манчестър Сити пък представители на Челси са влезли в контакт с каталунските си колеги и късно снощи двата клуба са се споразумели за 28+2 милиона евро трансферна сума. 

Педро вече е в Лондон, където кара медицински прегледи и до края на деня или най-късно утре се очаква да бъде представен официално като нов играч на шампионите. 

Основната причина за трансфера е Жозе Моуриньо, който е поискал подсилване на всяка една от линиите в състава си след слабия старт в шампионата. Лондончани имат само 1 точка от 6 възможни. 

Педро Родригес пък се събира с един от най-добрите си приятели Сеск Фабрегас, който премина в тима от "Стамфорд Бридж" само преди година. 

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички