Кой ще замени "незаменимия" Родри в Манчестър Сити? Гуардиола даде категоричен отговор


Кой ще замени "незаменимия" Родри в Манчестър Сити? Гуардиола даде категоричен отговор
Снимка: Getty Images

587 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, потвърди тъжната новина, която вече беше предвидена от медиите – сезонът за Родри приключва. Испанският полузащитник получи сериозна контузия на дясното коляно по време на мача с Арсенал миналия уикенд.

Стана ясно, че той има увредени кръстни връзки. Въпреки че клубът не уточни колко време ще бъде необходимо за възстановяването му, Гуардиола днес съобщи, че Родри вече е претърпял операция и няма да може да играе в оставащите мачове от сезона, като каза и че кой ще го замени.

Още: Ужасяващите новини за Манчестър Сити са факт - ще се бори без най-добрия си играч

Думите на Гуардиола

"Той се оперира тази сутрин. Кръстни връзки и менискус. За съжаление, получи най-лошите новини, но така е на това ниво. За съжаление, понякога се случва. Ние просто трябва да го подкрепяме в процеса на възстановяване, стъпка по стъпка", каза Пеп.

"Кой ще го замести? Имаме Матео Ковачич и още няколко опции. Илкай Гюндоган може да играе на този позиция, както и Джон Стоунс. Дали ще се опитаме да му намерим заместник през януари? Ще говорим за това и ще видим как се справяме. Ще трябва да изчакаме".

"На въпроса дали Кевин де Бройне ще бъде на разположение за гостуването на Нюкасъл, Гуардиола отговори: “Не. Все още не знам кога ще се завърне. Може би преди паузата за националните отбори или след нея. Ще видим", добави още Гуардиола.

Челси се подигра със слабак от петото ниво, а Манчестър Сити потрепери срещу Уотфорд (ВИДЕО)

"Многознайко" заклейми Хосеп Гуардиола, обвини го в най-лошото

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички