Ливърпул едва избегна звучен провал, а Нунес с нов пропуск за историята (ВИДЕО)


Ливърпул едва избегна звучен провал, а Нунес с нов пропуск за историята (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1857 0

Ливърпул с голяма мъка спечели точка от визитата си на тоталния аутсайдер във Висшата лига - Лутън Таун. Мърсисайците постигнаха 1:1 в двубоя от 11-ия кръг, а възпитаниците на Клоп изравниха в 4-ата от общо 8 добавени минути чрез Луис Диас. 

Преди това резултата откри бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Тахит Чонг. 23-годишният полузащитник откри с първото си попадение в английския футболен елит след 80 минути игра. Прави впечатление, че и двамата голмайстори влязоха от резервната скамейка през втората част. 

Нидерландецът реализира след мълниеносна контраатака, а началото й бе дадено вратата на домакините. Точно тогава бяха и претенциите на гостите за дузпа след игра с ръка на Баркли, но арбитрите прецениха, че желанията са необосновани. Дефанзивният футболист бе с гръб към ситуацията, а кълбото срещна лакътя му. 

В крайна сметка колумбийският стрелец на световния колос успя да изравни дълбоко в края на срещата и посвети попадението на отвлечения си баща. Той показа и фланелка с послание: "Свобода за татко". 

Междувременно преди попаденията Дарвин Нунес се доближи до двуцифрен брой пропиляни положения в мача, след като от умопомрачително близка дистанция не успя да нацели съперниковата врата. 

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

В крайна сметка Лутън не успя да запише втората си победа и първа домакинска при завръщането си във Висшата лига. Тимът остава 17-и с шест точки, а Ливърпул е трети с 24 пункта. 

Следете всичко най-интересно от Висшата лига със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички