Ливърпул и още един клуб от Англия с официален интерес към Бака


Ливърпул и още един клуб от Англия с официален интерес към Бака
Снимка: Getty Images/Guliver

2149 0

Ръководството на Ливърпул вече е осъществило контакт с Карлос Бака. Това разкри лично агентът на колумбийския нападател, но също така подчерта, че все още няма официална оферта за неговия клиент.

"За сега има голям интерес към клиента ми, но все още няма официална оферта. Говорих с Карлос в сряда и се разбрахме да изчакаме. Тези, които имат интерес, ни помолиха да изчакаме, за да отправят официална оферта, но такава още няма.

Ливърпул и още един английски тим имат интерес, а също и отбори от Италия. Истината е, че ако някой иска Карлос, то трябва да плати откупуващата му клауза. За сега обаче никой не го е направил", сподели Серхио Барила, агентът на Бака, пред "Guardian".

Според изданието, въпросният втори отбор е Манчестър Юнайтед, който търси още един нападател, след като вече привлече Мемфис Депай.

Клаузата за разтрогване в договора на Карлос Бака пък е на стойност 21 милиона евро, като Севиля едва ли ще съумее да задържи своя нападател.

Колумбиецът е топ трансферна цел на мърсисайдци, тъй като Даниел Стъридж продължава да има сериозни проблеми, а Марио Балотели и Рики Ламбърт тотално разочароваха през сезона. Очаква се и продажбата на Рахим Стърлинг.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички