Ливърпул или Юнайтед? Адриен Рабио затвори вратата към един от клубовете с тези думи


Ливърпул или Юнайтед? Адриен Рабио затвори вратата към един от клубовете с тези думи
Снимка: Getty Images

7245 0

След раздялата с Ювентус само преди дни Адриен Рабио официално е без отбор. Има няколко гранда, които с удоволствие биха се подсилили с него, като той вече намекна за предпочитанията си между Ливърпул и Манчестър Юнайтед. А думите му бяха бързо припомнени на Острова.

29-годишният играч записа 212 мача с отбора Серия А, като се присъедини от Пари Сен Жермен през 2019 г. По време на престоя си в Торино той спечели титла в Серия А, две Купи на Италия и една Суперкупа на Италия.

Съобщава се, че полузащитникът е бил трансферна цел за клубове от Висшата лига, включително Манчестър Юнайтед, Нюкасъл и Ливърпул в миналото. И е вероятно последните да имат леко предимство пред съперниците си от Висшата лига в преследването на французина.

Още: Официално: Адриен Рабио напуска Ювентус след 5-годишна служба

Рабио има своите предпочитания във Висшата лига

Френският национал по-рано разкри, че е израснал, подкрепяйки Ливърпул, като е идолизирал един от най-великите играчи на Ливърпул, Стивън Джерард.

"Следях Ливърпул като дете, защото бях фен на Стивън Джерард. Той ме накара да мечтая, така че подкрепях "червените", каза той пред Tuttosport в края на 2022 година".

Още: Ламин Ямал прикани Адриен Рабио да говори след загубата от Испания на Европейското по футбол (ВИДЕО)

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Освен това, докато беше на Световното първенство в Катар, Рабио призна, че би искал да играе в английския футбол, след като прекара известно време в Англия в академията на Манчестър Сити през 2008 година. "Беше много добро преживяване. Все пак не направих цял сезон. Всичко мина добре, докато бях там. Много ми хареса атмосферата. Наистина е нещо, което е само в Англия. Различно е от Франция и Италия".

Още: Неочакван и безплатен вариант: Реал Мадрид може привлече съотборник на Мбапе

Трима бивши от Юнайтед и звезди от Европейското: Интересен списък за най-скъпите свободни агенти

Килиан Мбапе - заменяем? Звезда от националния отбор на Франция шокира

Играч на Ювентус не издържа за липсата си за "Златната топка": Направих силен сезон, а гледайки някои в списъка, няма логика

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички