Ливърпул прати сърбин под наем в Турция


Ливърпул прати сърбин под наем в Турция

1631 0

Сръбският национал Лазар Маркович ще продължи кариерата си в турския Фенербахче. 21-годишният халф ще играе в гранда от Истанбул под наем от Ливърпул. Само преди година англичаните платиха 20 млн. паунда на Бенфика за Маркович.  

Младокът вече е отлетял за Турция. Ръководството на Фенербахче се е съгласилио да плаща цялата заплата на Маркович, която е в размер на 50 000 паунда седмично, а освен това ще дадат и известна сума за наема.

Желанието на мениджъра на Ливърпул Брендън Роджърс не е да се разделя със своя футболист окончателно, какъвто е случаят с Балотели, а да развие качествата му, както това се случи с друг младок от редиците на "червените" Джордън Айб, утвърдил се като титуляр в състава след ползотворен наем в Дарби Каунти.

Въпреки сериозната трансферна сума, която бе платена за него, Лазар Маркович изигра само 11 мача в английския елит през миналия сезон, в които отбеляза два гола. Общо той има три гола за "червените" в 26 мача във всички турнири.

В състава на Фенербахче Маркович ще се присъедини към бившия футболист на Ливърпул и Челси Раул Мейрелеш, както и други бивши звезди на Висшата лига като Робин ван Перси и Луиш Нани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички