Ливърпул ще победи Манчестър Юнайтед: Черните цифри на "дяволите", за които малцина знаят


Ливърпул ще победи Манчестър Юнайтед: Черните цифри на "дяволите", за които малцина знаят
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

4932 0

Неделният ден (1 септември) ще ни направи свидетели на класическото дерби с марка Висша лига между Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Двата тима ще се изправят един срещу друг в мач, който е част от третия кръг на елита на Острова, а феновете очакват истинско шоу, което дадени цифри показват, че сякаш е с предизвестен край.

Кошмарни цифри за Манчестър Юнайтед

Колкото и странно да звучи "червените дяволи" са меко казано "пагубни", когато заговорим за срещите им у дома през септември след ерата на легендарния шотландски мениджър, спечелил всичко възможно с клуба - сър Алекс Фъргюсън.

Още: Официално: Наполи взе Скот Мактоминей от Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед е загубил 13 от своите 35 мача във Висшата лига през месец септември след пенсионирането на великия шотландски специалист през вече далечната 2013 година, когато и за последно грандът от град Манчестър вдигна трофея от Висшата лига.

Тези наистина шокиращи цифри са само една от причините защо Ливърпул ще надделее над своя противник. Мърсисайдци се сбогуваха с Юрген Клоп и започнаха своята ера "Слот". Футболистите на "червените" обаче не разочароват своите почитатели и играят изключително добре, а атестат за това са двете им победи в два мача в елита под ръководството на нидерландския тактик.

Разбира се, безкрайно интересен е и фактът, че за първи път в дългата история на легендарното съперничество между Манчестър Юнайтед и Ливърпул, двата най-успешни клуба в английския футбол са водени от нидерландци.

Тен Хаг посочи предимството на Ливърпул пред Юнайтед и отсече: Винаги можем да спечелим

Броени часове преди края на трансферния прозорец: Арне Слот съобщи дали чака още нови футболисти

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички