Ливърпул вади огромна 8-цифрена сума, за да угоди на желание на Арне Слот


Ливърпул вади огромна 8-цифрена сума, за да угоди на желание на Арне Слот
Снимка: GettyImages

14459 0

Английският гранд Ливърпул има големи планове за лятната селекция, която ще бъде пряко ръководена от новия мениджър на "Анфийлд" - Арне Слот. Мърсисайдци са си харесали английски национал, за когото са готови да извадят сериозна сума пари.

Ливърпул иска голяма звезда

"Червената" управа планира втора оферта за крилото на Нюкасъл Юнайтед Антъни Гордън. Според "Football Insider" английският национал ще струва на "червените" около 70 милиона паунда. Ръководството не е съгласно с тази сума, но е готова да направи тази жертва в името на футболиста.

В Ливърпул пристигна неочаквана оферта за Дарвин Нунес от много изненадващ клуб

Емблематичен за Ливърпул нападател смени попрището - стана свещеник

Антъни Гордън може да се озове в Ливърпул

Според тази информация Арне Слот сериозно обмисля привличането на играч по фланга, за да може нидерландецът Коди Гакпо да бъде използван в по-централна роля. Специалистът вижда перфектните качества в Антъни Гордън и го желае на "Анфийлд".

Хора като Луис Диас и Диого Жота могат да изпълняват тази роля на "Анфийлд", ако сделката за Гордън не се осъществи. Независимо от това се твърди, че Ливърпул със сигурност ще се опита да привлече крило и да има други алтернативи за предстоящия тежък сезон във Висшата лига.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Гордън има още две години от договора си на "Сейнт Джеймсис Парк" и трансферът му може да зависи и от неговите желания. Тъй като "червените" предлагат футбол с марка "Шампионската лига" през следващия сезон и това може да изкуши младока.

Бивш нападател на Ливърпул се напи жестоко и налита на бой (ВИДЕО)

Ливърпул получи зелена светлина - взима италианска звезда от Европейското по футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички