Лукаку поведе Евертън към невероятен обрат срещу УБА (ВИДЕО)


Лукаку поведе Евертън към невероятен обрат срещу УБА (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1370 0

Евертън направи невероятен обрат при гостуването си на Уест Бромич Албиън снощи. "Карамелите" изоставаха" с 0:2, но 55-тата минута, но измъкнаха трите точки, след като обърнаха резултата до 3:2 в своя полза. С основна заслуга за успеха е Ромелу Лукаку, който отбеляза две от попаденията за своя тим и се отчете с асистенция.

Уест Бромич откри резултата в 41-та минута след попадение на Саидо Берахино. В 55-тата минута домакините удвоиха аванса си чрез Крейг Доусън, който се разписа с глава след центриране от корнер.

Само минута по-късно Лукаку върна надеждите на Евертън, след като засече центриране на Жерард Деулофеу и намали за 2:1.В 75-тата минута "карамелите" изравниха. Аруна Коне остана сам срещу вратаря на Уест Бромич след чудесен пас на Лукаку и реализира за 2:2.

Победното попадение за Евертън падна в 84-тата минута. Голът отново бе дело на Лукаку, който отново вкара след центриране на Деулофеу, но останаха съмнения за игра с ръка при овладяването на топката.

След този мач Евертън вече има 12 точки и заема петото място във временното класиране, докато Уест Бромич е с 8 на и е под №15 в таблицата.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички