Манчестър Юнайтед фиксира своята цена за Де Хеа, Реал дава и играч


Манчестър Юнайтед фиксира своята цена за Де Хеа, Реал дава и играч
Снимка: Getty Images/Guliver

2424 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед не желае и да чуе за 20-те милиона евро, които от Реал Мадрид дават за Давид Де Хеа. Ръководството на "червените дяволи" е фиксирало цена от 40 милиона евро и не смята да пада под нея, поне към този момент.

За да се стигне до трансфер, обясняват от "Marca", Флорентино Перес ще се опита да включи в сделката Фабио Коентрао, който на два пъти беше пред трансфер на "Олд Трафорд".

Португалският национал беше спазарен в края на летния трансферен прозорец през 2013 година, но в последния момент идването на Гийерме Сикейра на "Сантяго Бернабеу" пропадна и сделката за Коентрао беше провалена.

В момента Манчестър Юнайтед разполага с ляв бек в лицето на Шоу, който обаче често беше контузен през последната кампания. Маркос Рохо може да играе на позицията ляв бранител, както и Дейли Блинд.

Ръководството на Реал Мадрид не желае да дава 40 милиона евро за вратар, който може да вземе през следващото лято като свободен агент, като очакванията и в Англия, и в Испания са двата отбора да се споразумеят за сума от порядъка на 30-35 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички