Манчестър Юнайтед "разкри" бъдещето на Луис Ван Гаал


Манчестър Юнайтед "разкри" бъдещето на Луис Ван Гаал
Снимка: Gulliver/Getty Images

1857 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед "разкри" бъдещето на Луис Ван Гаал и след края на сезона холандският специалист ще бъде уволнен от своя пост, категорични са английските издания, позовавайки се на рекламния клип, с който беше обявено китайското турне на "червените дяволи".

В клипа участват доста от звездите на 20-кратния шампион, но Луис Ван Гаал е "пропуснат" в заснемането на рекламата, което е категоричен знак за английските журналисти, че бившият треньор на Байерн няма да изкара своя договор до край.

Манчестър Юнайтед взима топ нападател

За сравнение, те представят миналогодишния клип, с който бе обявен едноседмичният тур в Китай. Тогава през кратки периоди от време се появяваше именно фигурата на Луис Ван Гаал, който все още се "котираше" добре сред феновете, след като успя да върне английския гранд в Шампионска лига.

Не така стоят нещата през настоящия сезон, като ръководството на Манчестър Юнайтед вече е готово със заместник на мениджъра. Почти сигурно е, че това е Жозе Моуриньо, който има предварителен договор с гранда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички