Манчестър Юнайтед иска две звезди от Европейското по футбол, единият има татуировка на Арсенал


Манчестър Юнайтед иска две звезди от Европейското по футбол, единият има татуировка на Арсенал
Снимка: Getty Images

8976 0

Манчестър Юнайтед е свързван с две звезди на Евро 2024 след отварянето на летния трансферен прозорец. "Червените дяволи" се разделиха с осем играчи по-рано този месец и Ерик тен Хаг ще търси нови попълнения, след като сър Джим Ратклиф все пак реши да го остави начело.

Двама португалци са харесани от Манчестър Юнайтед

Португалското издание "A Bola" твърди, че Юнайтед се интересува от двама играчи на Спортинг, които са част от турнира в Германия. Един от тях е Мортен Хюлманд, който сериозно впечатли след превъзходен удар за изравняване на Дания срещу Англия в четвъртък (20.06).

Още: Сър Джим Ратклиф обясни защо оставиха Тен Хаг: Треньорът не е в основата на проблемите

Халфът стреля неудържимо покрай Джордан Пикфорд през първото полувреме, завършвайки страхотното си представяне. Хюлманд, който има татуировка на Арсенал, се присъедини към Спортинг едва през лятото на 2023 г. срещу сумата от 18 милиона евро, но помогна на тима от Лисабон да спечели Примейра лига в първия си сезон и бе избран за отбора на годината в Португалия

Той беше свързван с Юнайтед и преди, а "червените дяволи" все още се смята, че го следят. Въпреки това 24-годишният футболист е изключително важен в Спортинг и се смята за един от "недосегаемите" в клуба.

Всеки отбор, който иска да го привлече, ще трябва да отдели 80 милиона евро за услугите му, тъй като това е клаузата за освобождаване в неговия договор.  Юнайтед може да направи ход и за неговия съотборник Гонкало Инасио, който е част от отбора на Португалия на Евро 2024.

Още: Манчестър Юнайтед влиза във война с УЕФА - причината е една конкретна забрана

22-годишният централен защитник влезе от резервната скамейка при победата срещу Чехия във вторник. Той също така има освобождаваща клауза в размер на 60 милиона евро и се казва, че Юнайтед са готови да отправят предложение за него.

Още: Талантът Коби Мейну: Щастлив съм, че ще надграждам с Тен Хаг в Юнайтед

Датите, които всеки фен на Висшата лига трябва да знае: Кога са дербитата през сезон 2024/25?

Висшата лига започва с Челси - Манчестър Сити! Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Тотнъм с приемливи съперници

Изненадоха Манчестър Юнайтед с добра оферта за "прокуден" - "дяволите" умуват какво да правят

Нападателят на Нидерландия и ПСЖ Шави Симонс е основна трансферна цел на Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед след Европейското по футбол 2024

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички