Манчестър Юнайтед се отказа от основната си цел - не иска да плаща "нелепа" сума


Манчестър Юнайтед се отказа от основната си цел - не иска да плаща "нелепа" сума
Снимка: GettyImages

3922 0

Манчестър Юнайтед реши да се оттегли от преговорите за една от най-добрите летни трансферни цели поради високата цена. Английският клуб вече сключи сделки за Джошуа Зиркзи и Лени Йоро това лято, но започва да изтича времето за финализиране на още попълнения преди сблъсъка за "Къмюнити Шийлд" срещу Манчестър Сити този уикенд.

Страхът от контузия на Йоро срещу Арсенал – метатарзален проблем, който се смята, че ще го накара да пропусне шест седмици– добави нова тревога за мениджъра Ерик тен Хаг преди новата кампания.

Междувременно се водят преговори за подписването на нов полузащитник, като Тен Хаг желае да добави още дълбочина в тази област след напускането на Софян Амрабат.

Още: Изненада: Манчестър Юнайтед го иска от години - а сега най-сетне е за продажба

Манчестър Юнайтед се отказа от една от големите си цели

Според "The ​​Athletic" Юнайтед няма да подпише с полузащитника на ПСЖ Мануел Угарте, за когото се смята, че е една от най-големите цели на клуба. Първоначалните доклади твърдяха, че Юнайтед са се споразумели за лични условия с уругваеца, но сега не желаят да платят цената от 51 милиона паунда на ПСЖ.

Решението е част от нова трансферна стратегия, въведена от миноритарния съсобственик сър Джим Ратклиф, където Юнайтед определя оценки за всяка цел и не желае да се отклони значително от тях. Изданието добавя, че Юнайтед може да обърне към Угарте, ако ПСЖ намали исканата цена, но сега започват да разглеждат други опции.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Една от тях е бившият полузащитник на Ювентус Адриен Рабио, който все още е свободен агент, след като завърши Евро 2024 с Франция. Според Фабрицио Романо все още не са напреднали преговорите за сделка за 29-годишния футболист.

Още: Ливърпул разби Манчестър Юнайтед, а Холанд се развихри с хеттрик за Ман Сити срещу Челси (ВИДЕО)

Първите два гола на Димитър Бербатов за Манчестър Юнайтед, с които накара България да се гордее, а критиците да замълчат (ВИДЕО)

Манчестър Юнайтед - Ливърпул по ТВ: Къде да гледаме дербито?

Ерик тен Хаг уверен: Манчестър Юнайтед ще вземе нови играчи и ще печели още трофеи

Изненада: Манчестър Юнайтед със сериозен интерес към Чилуел от Челси

Манчестър Юнайтед обяви: Лени Йоро ще отсъства от терените 3 месеца

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички