Първите два гола на Димитър Бербатов за Манчестър Юнайтед, с които накара България да се гордее, а критиците да замълчат (ВИДЕО)


Първите два гола на Димитър Бербатов за Манчестър Юнайтед, с които накара България да се гордее, а критиците да замълчат (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Guliver

3349 0

Димитър Бербатов безспорно ни е давал редица причини да се чувстваме горди, че сме българи. Всички ние помним неговите периоди в едни от най-големите футболни грандове - Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Байер Леверкузен, Монако и т.н.

SPORTLIVE.BG продължава да Ви запознава с едни от най-паметните попадения както за света, така и за България. В настоящия материал ще Ви припомним за първите два гола на Бербо с екипа на Манчестър Юнайтед, които ни зарадваха изключително много през 2008 година.

Паметен момент за Бербатов, но и за България

Още: Димитър Бербатов най-накрая отговори дали му е била предлагана позиция в ЦСКА

Датата е 30 септември, а мястото Аалборг, Дания. Димитър Бербатов вече има няколко мача зад гърба си с екипа на "червените дяволи", но не може да се похвали с нито 1 гол.

Тази суша обаче щеше да приключи именно срещу тима на Аалборг. Българинът бе титуляр и оправда очакванията на своя мениджър - сър Алекс Фъргюсън. Бербатов се разписа на два пъти в противниковата врата, като постигна това в 55' и 79-ата минута.

Затвори устите на критиците

Още: Нападатели са, играли са в Лига 1, но има още нещо общо между Бербатов и Мбапе

С тези две попадения Бербатов успя да си отдъхне. Припомняме, че през лятото на 2008 година той пристигна с големи очаквания на "Олд Трафорд". Разбира се, английската преса го погна веднага заради слабите му изяви, но с двете си попадения в датската врата той затвори устите на своите най-големи критици.

"Най-дивият фен на Роналдо" обиди Бербатов, Митко му писа и го заплаши - сега ще се виждат в България (ВИДЕО)

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички