Моуриньо: Трансферът в Милан ще се отрази добре на Торес


Моуриньо: Трансферът в Милан ще се отрази добре на Торес

4980 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо коментира трансфера на Фернандо Торес в Милан. Испанецът взе участие в 110 мача във Висшата лига с екипа на "сините", в които отбеляза скромните 20 гола.

"За Ферандо Торесе по-добре, че направи този трансфер. В последно време кариерата му не беше супер успешна и направи промяна в точното време. Във важните моменти Торес беше до отбора ни и ние ценим това" - заяви специалистът.

На пресконференция преди мача със Суонзи Жозе обясни, че основната разлика между Торес и Лоик Реми е, че Нандо вече е бил в тима, а французинът току-що пристигна.

"Това е нов живот за него, докато за Фернандо щеше да бъде един и същ живот, който той е имал в минали години" - каза мениджърът.

Специалния допълни, че разликата между Реми и Дрогба е, че французинът е много бърз, а котдивоарецът е властелин във въздуха.

Вчера мениджърът на Челси пък изключи възможността да привлече Кристиано Роналдо от Реал (Мадрид). Моуриньо отрече всякакви спекулации в английските медии с думите "Забравете за Роналдо".

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички