На Европейското по футбол: Мейну приветства нов играч на Манчестър Юнайтед - Романо потвърди (СНИМКА)


На Европейското по футбол: Мейну приветства нов играч на Манчестър Юнайтед - Романо потвърди (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

1599 0

Младият халф на английския национален отбор Коби Мейну продължава да блести на тазгодишното Европейско първенство по футбол.

Коби Мейну

В началото на турнира 19-годишният състезател оставаше резерва за селекцията на Гарет Саутгейт, но с напредването на първенството неговите качества започна да приковават вниманието и в последните мачове е неизменен титуляр. Във вчерашния ден той отново показа защо е толкова ценен сред футболните среди и помогна на своята родина да преодолее съпротивата на Нидерландия.

Състезателят на Манчестър Юнайтед показа и страхотно спортсменство, като след победата на „трите лъва“ отдели време да поздрави и успокои разстроените нидерландски футболисти.

Друго негово действие непосредствено след мача също не остана незабелязано, което беше свързано с клубния му отбор Юнайтед.

Какво забелязаха феновете на Юнайтед

Още: Сака игра с ръка ДВА пъти за секунда, дузпа за Англия нямаше, дори легендите на "трите лъва" го признаха на Европейското по футбол (ВИДЕО)

Запалянковците на английския гранд побързаха да разпространят из социалните мрежи кадър, на който Коби Мейну радостно поздравява свързвания с трансфер на „Олд Трафорд“ Джошуа Зиркзее. Двамата размениха няколко думи, което породи вълнение сред феновете на Манчестър Юнайтед.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Много от тях сметнаха, че това едва ли не потвърждава сделката и е въпрос на дни тя да бъде официално обявена. Други пък похвалиха ролята на своя любимец Мейну и шеговито написаха, че е фантастичен и в ролята си на агент за трансфера на Зиркзее. А Фабрицио Романо също го загатна.

Фабрицио Романо също публикува снимката

Един от най-уважаваните спортни журналисти в последните години – Фабрицио Романо, още повече спомогна да се увеличи ентусиазма сред феновете на Юнайтед. В един от туитовете си италианецът също публикува заснетия кадър между двамата. Над нея той използва два емотикона, които подсказаха за наближаващото финализиране на сделката за Джошуа Зиркзее. Той употреби един емотикон за „скоро“ и втори с червен цвят – с какъвто играе Юнайтед.

Още: В Англия притеснени: Любимец на Саутгейт пропуска финала на Европейското по футбол?

Всичко се развива по план за Юрген Клоп: Нашумяла спекулация може да се окаже напълно вярна след Европейското по футбол

Французинът Франсоа Летексие ще свири финала на Европейското по футбол между Испания и Англия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички