"Не чувствам разочарование. Може би трябва, но..." - коментарът на Юрген Клоп след Астън Вила 3:3 Ливърпул


"Не чувствам разочарование. Може би трябва, но..." - коментарът на Юрген Клоп след Астън Вила 3:3 Ливърпул
Снимка: Getty Images

3181 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, не бе ядосан след равенството 3:3 с Астън Вила в мача от 37-ия кръг на английската Висша лига.

В понеделник (13-и май) вечер мърсисайдци на два пъти повеждаха в резултата, но в крайна сметка късни изравнителни голове донесоха по една точка и на двата тима.

Коментарът на Клоп

"Не чувствам разочарование. Може би трябва, но просто не го чувствам. Наистина съм щастлив. Днес трябваше да покажем характер и поведение, а футболистите го направиха и това ми хареса", обясни немецът, а след това допълни:

Юрген Клоп

"След 3:1 малко се изморихме, организацията в играта ни се разхлаби и те създадоха прекалено много положения. Победата ни се изплъзна, но като цяло показахме много добър футбол".

"Знам, че днес беше последното ми гостуване (б.р. - начело на Ливърпул), но не го усетих така. Очевидно съм по-голям професионалист, отколкото си мислех, защото бях напълно вглъбен в двубоя", каза още Клоп.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

*За Ливърпул остава само още един мач от сезон 2023/24, който ще е официалното сбогуване с Юрген Клоп - домакинство на Уулвърхемптън (19.05., 18:00 ч. българско време).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Юрген Клоп изненада с твърдение за какво най-много съжалява в Ливърпул!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички