Никаква прошка: Манчестър Юнайтед не се смили срещу слабак и наниза 7 гола (ВИДЕО)


Никаква прошка: Манчестър Юнайтед не се смили срещу слабак и наниза 7 гола (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

158 0

Манчестър Юнайтед постигна успех с разгромното 7:0 срещу Барнзли в мач от 1/16-финалите на Карабао Къп. Момчетата на Ерик тен Хаг се развихрира и не оставиха никакви шансове на своя опонент. 

Манчестър Юнайтед не показа милост

Мачът на „Олд Трафорд“ започна с интензивен домакински натиск, който доведе до откриване на резултата в 16-ата минута, когато Маркъс Рашфорд отбеляза след пас от Алехандро Гарначо.

Десет минути преди края на първото полувреме Антони увеличи преднината от дузпа, отсъдена за фаул на Габриел Слонина. В добавеното време на първата част, Рашфорд асистира на Гарначо, който вкара за 3:0.

След почивката, головете продължиха. В 49-ата минута Гарначо отбеляза втория си гол след пас от Кристиан Ериксен. Девет минути по-късно Рашфорд вкара и второто си попадение, след нова асистенция от Гарначо.

Резултатът стана 6:0 в 81-ата минута, когато Бруно Фернандеш подаде на Ериксен, който отбеляза. Датчанинът вкара и втория си гол в 85-ата минута, с удар от границата на наказателното поле, оформяйки крайното 7:0 за "червените дяволи".

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички