Офанзивата на Челси за Осимен продължава, емблематични имена на "сините" помагат за трансфера


Офанзивата на Челси за Осимен продължава, емблематични имена на "сините" помагат за трансфера
Снимка: GettyImages

818 0

Виктор Осимен е твърдо решен да напусне Наполи това лято и все още като най-вероятна негова дестинация се посочва тимът на Челси. Лондончани опитаха вече да включат в сделката Ромелу Лукаку, който е желан от неаполитанците, но засега опитите удрят на камък.

Виктор Осимен

Тяхната надежда да докарат голмайстора на „Стамфорд Бридж“ обаче продължава да е жива. Това се разбра от интервю на тяхната легенда Джон Оби Микел, който сподели, че той и Дидие Дрогба опитват да убедят Осимен да избере техния любим клуб.

Легендите на помощ

Дидие Дрогба и Джон Оби Микел

Джон Оби Микел разказа как постоянно с Дидие Дрогба говорят с нигериеца да приеме офертата на Челси.

Още: Официално: Коул Палмър подписа 9-годишен договор с Челси!

„Ние искаме някой, който да вкарва, да е хищник в наказателното поле, някой като Ерлинг Холанд. Това е нещо, което Виктор Осимен ще донесе в нашия отбор. Надявам се феновете на Челси най-сетне да го видят на „Стамфорд Бридж“.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Бъдете сигурни, че аз постоянно ще му изпращам съобщения или ще му се обаждам, за да знае кой отбор най-много го желае. Сигурен съм, че всеки топ клуб е по следите му. Ако ние някак си успеем да осигурим подписа му, ще е уникално“, започна интервюто си бившият халф.

„Той ще донесе много голове, в момента наистина се нуждаем от такъв играч. Фантастичен е и като човек, страхотен характер притежава, ще направя всичко възможно да помогна той да избере нашия тим.

Дидие Дрогба също говори с него, споделя му какво означава този клуб за нас. Всички искаме да видим Виктор в нашия клуб“, сподели Оби Микел и за ролята, която бившият голмайстор на „сините“ Дидие Дрогба има в убеждаването на нападателя на Наполи.

Възможен ли е трансфер

Агентът на Виктор Осимен съобщи преди известно време, че играчът няма как да премине в Челси под наем. Неговото желание обаче си остава да бъде трансфериран, а английският клуб все още остава големият фаворит за неговия подпис.

Още: Челси позлатява Коул Палмър: Нов договор + още по-добро заплащане

Трансферът на Галахър в Атлетико Мадрид пропада? В Челси са бесни, взеха крайно решение

В Челси готвят изненадваща раздяла със Стърлинг, европейски гранд го иска силно

Сделката за очаквания нов нападател в Челси се провали, неприятна причина попречи на трансфера

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички