Отново недоволен: Рой Кийн назова двете позиции, които остават "ахилесовата пета" в Юнайтед


Отново недоволен: Рой Кийн назова двете позиции, които остават "ахилесовата пета" в Юнайтед
Снимка: GettyImages

5233 0

Миналият сезон за Манчестър Юнайтед беше изпълнен с редица разочарования за техните фенове. Въпреки спечеления ФА Къп, отборът изпрати слаба кампания и почти всички очакваха да се стигне до раздяла с Ерик тен Хаг.

Манчестър Юнайтед

На нидерландския специалист обаче му беше гласувано доверие, а отделно ръководството побърза да го подсили с четири нови попълнения – Джошуа Зиркзее, Лени Йоро, Матайс де Лихт и Нусаир Мазрауи.

Независимо от тези покупки, емблематичният халф от миналото на клуба Рой Кийн остава притеснен за вратарския пост и нападателите в тима.

Проблематични зони

Легендарният ирландец участва в предаването „Stick to Football”, в което сподели какво го тревожи в състава на Юнайтед преди старта на сезона:

Рой Кийн

Още: Манчестър Юнайтед обяви новия договор на Бруно Фернандеш, той с големи думи за клуба

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

„Все още ме притеснява гръбнакa на тима. Въпреки добрата игра със Сити и качествените играчи, вратарят и нападателите са проблематични.

На хартия съставът е добър, но на практика през миналия сезон те бяха постоянно отворени и изпратиха слаба кампания във Висшата лига. Не съм убеден в гръбнака на тима, особено ако искаш да се бориш с най-добрите.“

Онана и Хойлунд

Андре Онана и Расмус Хойлунд

Андре Онана изпрати противоречива дебютна кампания за Манчестър Юнайтед. В голяма част от сезона той беше едно от слабите звена в отбора, но сякаш в последните мачове той показа по-солидни игри. Сега той отново ще започне като титуляр под рамката на вратата и от камерунеца ще се очакват много по-стабилни изяви.

Расмус Хойлунд също беше закупен през изминалото лято и той получи нелеката задача на 20 години да застане в центъра на нападението. Той успя да отбележи общо 16 гола във всички турнири, но и той получи критики за представянето си в доста от мачовете, а и отделно трябваше да се справя с многобройни контузии.

Преди няколко седмици „червените дяволи“ привлякоха нов нападател в лицето на Джошуа Зиркзее и ще е интересно кой от двамата ще е предпочитаната опция през този сезон.

Още: Проблем пореден за Манчестър Юнайтед: Обичайният заподозрян аут за дълго

С двоен удар: Манчестър Юнайтед официално обяви Де Лихт и Мазрауи

Нямат спирка: Манчестър Юнайтед пожела нов играч, този път поглежда към Барса

Рио Фърдинанд изрази сериозни притеснения за очакваната нова придобивка в Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички