Педро разкри защо избра Челси пред Юнайтед - не е заради Валдес


Педро разкри защо избра Челси пред Юнайтед - не е заради Валдес
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1914 0

Новото попълнение на Челси Педро Родригес увери, че отношенията между треньора Луис ван Гаал и вратаря Виктор Валдес не са повлияли на неговото решение да откаже офертата на Манчестър Юнайтед това лято.

Миналата седмица испанецът призна, че е имал предложения от Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, но е избрал шампиона на Висшата лига.

28-годишното крило не е доволен от начина, по който Ван Гаал се отнесе към бившия му съотборник в Барселона Валдес, но това не е повлияло на решението му за бъдещето.

"Вярно е, че не ми харесва такова отношение към колегите, особено с Виктор, който винаги е бил за пример като съотборник и професионалист. Не мисля, че е справедливо, но това не повлия на моето решение. Виктор ми е говорил, че много му харесва в Юнайтед и че там има страхотни фенове, но единствените му проблеми са отношенията с треньора. Препоръчал ли ми е да откажа на Юнайтед? Абсолютно не!Той говори само хубаво за клуба", категоричен бе Родригес.

"Аз просто видях, че Манчестър Юнайтед не прави решаващата крачка, те говориха твърде дълго, Челси бе по-решителен. Мисля, че взех правилното решение да премина в Челси. Всички там се отнасят прекрасно с мен", споделя Педро, цитиран от "Марка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички